ABOUT

De fietsen van FourEleven staan voor kracht en eenheid. Net zoals de afkomst van de naam en het logo van het FourEleven.

FOURELEVEN/411

FourEleven vindt zijn afkomst binnen de krijgsmacht. Nadat in 2013 FourEleven (411) werd opgeheven, vond de eigenaar van FourEleven dat de naam in stand gehouden moest worden. In 2016 begon het idee voor het oprichten van een fietsenmerk, na een zoektocht langs verschillende fabrikanten en met meerdere partijen gesproken te hebben. Moest er nog een naam komen voor het merk. Al gauw kwam daar FourEleven uit. Na het voorgelegd te hebben aan meerdere vrienden en (ex)collega’s was het in januari 2018 werkelijkheid geworden.

FOURELEVEN SPORTFIETSEN

FourEleven richt zich op de sportieve markt racefietsen en mountainbikes, zodat u het hele jaar kunt genieten van de sportieve uitdagingen op een van onze fietsen. FourEleven heeft voor elke soort fietser een bijpassende fiets, van een Aluminium racefiets tot een Carbon mountainbike. In verschillende designs en mogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

FOURELEVEN X FORZA

FourEleven werkt samen met het Belgische bedrijf Forza, ook wel bekend als 4ZA. Forza ontwikkelt innovatieve producten die de sport tot een hoger level brengt. 4ZA biedt drie component variaties aan die de wereldklasse bedient voor alle disciplines; Stratos, Cirrus en Cirrus Pro. Alle producten van Forza worden gedesigned en ontwikkeld in België. 

www.4za.com

BIKES

FourEleven ontwikkeld bikes voor gepassioneerde amateurs en gevordenen. Ontdek het assortiment van FourEleven.

CONTACT

Heb je een vraag over de producten van FourEleven? Neem dan gerust contact met ons op.

De fietsen van FourEleven staan voor kracht en eenheid. Net zoals de afkomst van de naam en het logo van FourEleven.

CONTACT

info@fourelevenbikes.com

www.fourelevenbikes.com

BIKES

  • ALFA-1 (ROAD)

  • ALFA-2 (MOUNTAIN)

  • CHARLIE-1 (ROAD)

  • CHARLIE-2 (ROAD)

De fietsen van FourEleven staan voor kracht en eenheid. Net zoals de afkomst van de naam en het logo van FourEleven.

CONTACT

 

yoram@fourelevenbikes.com

www.fourelevenbikes.com

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle